Ugrás a tartalomra

Fűtés-hűtéskorszerűsítési megoldásaink

Az általunk végzett fűtés és hűtéskorszerűsítésre is jellemző, hogy az adott ügyfél egyedi igényeihez, energiafelhasználásához és helyszíni adottságokhoz alkalmazkodva alakítjuk ki megoldásunkat. Ennél fogva szükségesnek látjuk, minél nagyobb megoldási paletta naprakész alkalmazását, amely éppúgy kiterjedhet korszerű fosszilis energiaátalakító berendezésre, mint megújuló energiát hasznosító rendszerekre.

Ezeket akár egy meglévő hőleadó rendszer is befolyásolhatja, de projektjeinknél jellemzően nem állunk meg egy adott kazánház vagy hőközpont korszerűsítésénél, hanem komplexen kezelve a problémát, amennyiben szükséges és megtérülő, abban az esetben a hőleadók korszerűsítését is vállaljuk. A huzamosabb emberi tartózkodásra szánt épületek energiaköltségének legnagyobb részét a fűtés, hűtés, melegvízkészítés teszi ki. Ennél fogva fontosnak tartjuk és folyamatosan arra törekszünk, hogy az ilyen igényeket korszerű berendezések optimális üzemeltetés mellett lássák el, ezért hosszú távú ESCO megoldásainkkal magára az általunk beépített eszközök üzemeltetésére és állagmegóvására is kiemelt figyelmet szentelünk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a megújuló energiák alkalmazásával javuló energiahatékonyságot és költséghatékony üzemeltetést érhetünk el, továbbá ezzel növelni tudjuk ügyfeleink CO2 kibocsájtását, illetve növelni tudjuk ügyfeleink energiafelhasználásának megújuló részarányát, ezért amennyiben lehetséges ezen megoldásokat részesítjük előnyben.

 

NEG Zrt.

Cégünk a megújuló alapú energiatermelés elterjesztésében, állami és önkormányzati tulajdonban és használatban lévő épületek, eszközök felújításában és a KKV szektor energiahatékonysági beruházásainak megvalósításában vesz részt.