Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt.

Kazáncsere és fűtéskorszerűsítés


Az önkormányzatok és KKV-k energiaigényének és közüzemi költségeinek csökkentésére kitűnő megoldás lehet a régi elavult kazán cseréje. Az új kazán alacsonyabb tüzelőanyag felhasználásából nagy mértékű megtakarítás érhető el.

A NEG Zrt. komplex kazáncsere szolgáltatásában integrálja az ESCO konstrukció finanszírozási előnyeit, továbbá a műszaki és karbantartási szakértelmet, így ügyfeleink – kezdeti beruházás nélkül – alacsonyabb költségen, karbantartási feladatok nélkül biztosíthatják épületeik hőigényét. A NEG Zrt. a megrendelő kérésére vállalja biomassza kazán beépítését is, amely a pénzügyi megtakarításon túl csökkenti a nemzeti fosszilis primer energia felhasználás mértékét és hozzájárulhat az adott régióban keletkezett biohulladék felhasználásához is. A biomassza kazán nagyobb üzemeltetési igénye természetesen nem jelent többlet terhet ügyfeleinknek.

Az alábbiakban egy fűtéskorszerűsítési projekt fontosabb mutatói láthatók, ahol a beruházás az új kazán jobb hatásfoka miatti energia megtakarításból és az alacsonyabb üzemeltetési, karbantartási költség miatt térül meg. A futamidő alatt a megtakarítás 5 százaléka, majd ezt követően a 100 százaléka az ügyfélnél maradhat. A projekt teljes körű lebonyolítását a NEG Zrt. végzi.

Rólunk

A Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt. (továbbiakban NEG Zrt.), mint az Magyar Fejlesztési Bank Zrt. irányítása alatt álló társaság, többek között azzal a céllal került létrehozásra...

Tovább »

Küldetés

A NEG Zrt missziója a partnereink energiatudatos működésének elősegítése és energiaköltségeinek csökkentése, elősegítve ezzel a nemzeti klímavédelmi, megújuló energetikai...

Tovább »

Felhívás

KKV-ként energiahatékonyságot növelne?
Van egy ajánlatunk az ön számára!

Részletekért kattintson a tovább gombra!

Tovább »

Kapcsolat

Részesedjen az Ön társasága is az energiahatékonyság növekedéséből származó haszonból a NEG Zrt. partnereként!

Tovább »