Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt. « vissza az eredeti oldalra

Bemutatkozó, cégismertető


A NEG Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt. (továbbiakban NEG Zrt.) missziója a partnereink energiatudatos működésének elősegítése és energiaköltségeinek csökkentése, elősegítve ezzel a nemzeti klímavédelmi, megújuló energetikai és energiahatékonysági célok megvalósulását.

A NEG Zrt., mint az Magyar Fejlesztési Bank Zrt. irányítása alatt álló társaság, azzal a céllal került létrehozásra, hogy az energiahatékonyság növelését célzó beruházások minél szélesebb körének megvalósulását elősegítse egyedi, Ügyfeleink igényeihez illeszkedő üzleti megoldásokkal.

Feladatunk továbbá, hogy élénkítsük, katalizáljuk, és a jogalkotók számára első kézből származó információkkal segítsük a területet ösztönző szabályozási környezet kialakítását. Ezt a célt a 77/2011. (X.14.) OGY határozattal elfogadott Nemzeti Energiastratégia 2030 is tartalmazza.

Ennek megfelelően a NEG Zrt. az ipari és agrár energetikai infrastruktúra modernizálásában, a megújuló alapú energiatermelés elterjesztésében, állami és önkormányzati tulajdonban és használatban lévő épületek, eszközök felújításában, és a KKV szektor energiahatékonysági beruházásainak megvalósításában veszünk részt. Mindezt egy komplett szolgáltatási csomaggal, valamint olyan kedvező források előteremtésével és a szükséges önrész vagy akár a teljes beruházás ú.n. ESCO konstrukcióban történő biztosításával kívánjuk elérni, amely garantálja a beruházás megvalósulását, a megfelelő minőségű kivitelezés és akár üzemeltetés teljesülését.

A beruházások mellett energetikai audit szolgáltatást, energiahatékony üzemeltetést célzó tanácsadást is végzünk ezzel is elősegítve az ügyfeleink költségtakarékossági, optimalizációs törekvéseit.

Célunk, hogy minél szélesebb szakmai kapcsolati hálón keresztül, közösen érjünk el felmutatható eredményeket, és járuljunk hozzá Magyarország klímavédelmi céljaink teljesítéséhez.

Kollégáink magas szakmai tapasztalata, valamint társaságunk tulajdonosi háttere hosszú távú garanciát jelentenek partnereink számára. Úgy véljük, hogy az elkövetkezendő időszakban az energetika egyik legdinamikusabban növekvő szektora várhatóan a tudatos energiagazdálkodáson és energiahasznosításon alapuló épületenergetika és a decentralizált megújuló erőforrásokon alapuló energiatermelés lesz, amelyben felelősséggel és kitartó munkával komoly eredményeket érhetünk el, amely széles rétegek számára hasznosul.

NEG Zrt.

Rólunk

A Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt. (továbbiakban NEG Zrt.), mint az Magyar Fejlesztési Bank Zrt. irányítása alatt álló társaság, többek között azzal a céllal került létrehozásra...

Tovább »

Küldetés

A NEG Zrt missziója a partnereink energiatudatos működésének elősegítése és energiaköltségeinek csökkentése, elősegítve ezzel a nemzeti klímavédelmi, megújuló energetikai...

Tovább »

Felhívás

KKV-ként energiahatékonyságot növelne?
Van egy ajánlatunk az ön számára!

Részletekért kattintson a tovább gombra!

Tovább »

Kapcsolat

Részesedjen az Ön társasága is az energiahatékonyság növekedéséből származó haszonból a NEG Zrt. partnereként!

Tovább »