Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt.

Állásajánlatok


A NEG Zrt. úgy véli, hogy az elkövetkezendő időszakban az energetika egyik legdinamikusabban növekvő szektora várhatóan a tudatos energiagazdálkodáson és energiahasznosításon alapuló épületenergetika és a decentralizált megújuló erőforrásokon alapuló energiatermelés lesz.

A NEG Zrt., mint állami ESCO társaság érdekelt partnereink energiaköltségeinek csökkentésében, energiatudatos működésének elősegítésében, az energia megtakarításból finanszírozható valamint a fenntartható megújuló energiatermelést célzó beruházások megvalósításában – akár meglévő rendszerek átalakítása, akár új létesítmények létrehozása révén – az energetikai felméréstől a projektlehetőségek megfogalmazásán és megvalósításán át, a hosszú-távú üzemeltetésig.

Amennyiben Ön is hasonlóképen gondolkodik, és szeretne egy dinamikus csapat tagjává válni, küldje el önéletrajzát számunkra!

A NEG Zrt. jelenleg az alábbi pozíció(k)ra várja a jelentkezéseket (kattintson a pozíció megnevezésére a részletes leíráshoz):

 

JELENEG NINCS NYITOTT POZÍCIÓNK

 

Az aktuálisan meghirdetett pozíciókra jelentkezni a info@negzrt.hu e-mail címen lehet az álláshirdetésben kért dokumentumok elküldésével.

NEG Zrt.

 

Rólunk

A Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt. (továbbiakban NEG Zrt.), mint az Magyar Fejlesztési Bank Zrt. irányítása alatt álló társaság, többek között azzal a céllal került létrehozásra...

Tovább »

Küldetés

A NEG Zrt missziója a partnereink energiatudatos működésének elősegítése és energiaköltségeinek csökkentése, elősegítve ezzel a nemzeti klímavédelmi, megújuló energetikai...

Tovább »

Felhívás

KKV-ként energiahatékonyságot növelne?
Van egy ajánlatunk az ön számára!

Részletekért kattintson a tovább gombra!

Tovább »

Kapcsolat

Részesedjen az Ön társasága is az energiahatékonyság növekedéséből származó haszonból a NEG Zrt. partnereként!

Tovább »